Napisano 24 Luty 201313 l comment_26123 W czasie kryzysu faszyzm podnosi głowę w całej Europie. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26128 a co powiecie nt. ostatnich zajść na uczelniach w Warszawie, Poznaniu i Radomiu? co to za wydarzenia? Zgłoszenie
Napisano 21 Wrzesień 201312 l comment_27903 W czasie kryzysu faszyzm podnosi głowę w całej Europie. faszyzm? Zgłoszenie
Napisano 25 Wrzesień 201510 l comment_32028 A ja się właśnie zastanawiam skąd jest tyle w ludziach nienawiści. Nie mówię tylko o obcych, ale bardzo często się składa, że brat do siostry się nie odzywa, lub oczywiście na odwrót. Mimo tego, że się nie pokłócili. Ludzie są zawistni, ale skąd się bierze w nich takie uczucie? Tego chyba nikt nie potrafi wytłumaczyć i nie pozostaje nic innego jak tylko się z tym pogodzić. Można walczyć o lepszy byt, o lepsze relacje, ale jest to walka z wiatrakami bo jeżeli jedna osoba chce, to nie jest powiedziane, że inni też chcą. Zgłoszenie
Napisano 3 Listopad 201510 l comment_32472 Ludzie z reguły są dość zawistni taka już natura. W sieci myślą, że są anonimowi i mogą wszystko a niestety tak nie jest. Zgłoszenie
Napisano 24 Grudzień 201510 l comment_32683 Ja od dluzszego czasu zauwazylam ze z tym swiatem dzieje sie cos nie tak i coraz czesciej zastanawiaj sie czy nie wyjechac na jakies bezludzie, bez internetu zeby mie widziec tego co sie dzieje. Czasem to jest lepsze rozwiazanie. Jedyne co mozemy w tym przypadku zrobic to sami nie stawac sie takimi ludzmi. Jeden czlowiek nic nie zmieni ale im wiecej dobra w jednym czlowieku tym wiecej go na swiecie Zgłoszenie
Napisano 25 Luty 201610 l comment_32890 Mnie się wydaje, że ludzmi kieruje zazdrość, więc stąd ta zawiść. Zgłoszenie
Napisano 25 Luty 201610 l comment_32895 Bo kieeedyś to było lepiej, młodzież była lepsza i w ogóle wszystko było lepsze. Zgłoszenie