Napisano 6 Kwiecień 201411 l comment_29431 Po co komuś kto nie studiuje medycyny takie umiejętności i wiedza? Zgłoszenie
Napisano 6 Kwiecień 201411 l comment_29432 e tam najlepiej się uczy szycia od chirurga w czasie szycia - jeśli ktoś jest na tyle miły żeby pokazać i opowiedzieć o różnych sztuczkach i kruczkach. Porządnie szyć nie jest tak łatwo i wymaga sporego treningu. Moim zdaniem najlepiej uczy się na pijakach na izbie przyjęć czy innym SORze A w ogóle po co Ci umiejętność szycia chirurgicznego? Zgłoszenie
Napisano 6 Kwiecień 201411 l comment_29434 A w ogóle po co Ci umiejętność szycia chirurgicznego? "Szwanie" potrzebuję do pracy magisterskiej. Uwidziła mi się rzeźba organiczna w kształcie człowieka z naciągnięta i pozszywaną z fragmentów, imitacją układu krwionośnego Coś a la Frankenstein. Zgłoszenie
Napisano 6 Kwiecień 201411 l comment_29435 ooo faktycznie! nie zauważyłem Myślę, że jakkolwiek to pozszywasz to będzie dobrze. Możesz umieścić tu zdjęcie tego czegoś jak skończysz Zgłoszenie
Napisano 13 Kwiecień 201411 l Autor comment_29491 Wcięło mnie na "chwilkę". Dziękuję wszystkim za zainteresowanie Materiałów mam już sporo (Patryk-wielkie dzięki za link), więc myślę, że spokojnie sobie już z tym poradzę. Jeszcze tylko zdobyć oprzyrządowanie i mogę śmigać Tak jak pisałam, może w ostatecznym efekcie wyjść podobnie do zwykłej fastrygi, ale liczy się kontekst, analiza i dokumentacja Jak uda mi się coś sklecić, to podrzucę foto Jeszcze raz dzięki. chilli Zgłoszenie
Napisano 12 Styczeń 201511 l Autor comment_30645 Myślę, że jakkolwiek to pozszywasz to będzie dobrze. Możesz umieścić tu zdjęcie tego czegoś jak skończysz Wszystko wyszło tak jak chciałam Dzięki wielkie wszystkim za pomoc! A tu fotki z dokumentacji: i realizacji Podlinkuję jeszcze inny swój temat, bo znowu mam dylematy: http://medfor.me/index.php?/topic/3930-szkielet-czaszka-11-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-gdzie-kupi%C4%87/ Zgłoszenie