Napisano 10 Luty 201214 l comment_20561 doktor pyta studentkę na zaliczeniu z histologii: dr: - Jaki nabłonek występuje w pochwie? studentka: - yyy... Jednowarstwowy płaski? dr: - Chyba u pani po wakacjach... Zgłoszenie
Napisano 23 Marzec 201213 l comment_21548 ... był tak brzydki ze nawet nerw nie był twarzowy x< Zgłoszenie
Napisano 21 Maj 201213 l comment_22411 W Nowym Jorku pacjent wchodzi do znanego psychoanalityka. Otwiera drzwi i widzi dwie strzałki: "Mężczyźni", "Kobiety". Idzie w kierunku wskazanym przez pierwszą z nich i dochodzi do następnych strzałek: "Miłość do matki" i "Nienawiść do matki". Znów podążą za wskazaniem pierwszej. Na kolejnych strzałkach widzi napisy "Miłość do ojca" i "Nienawiść do ojca". Wybiera kierunek wskazany przez pierwszą z nich. Po chwili staje przed parą drzwi. Na jednych wisi tabliczka: "Ponad 20 tys. dolarów dochodu", na drugich - "Poniżej 20 tys. dolarów dochodu". Otwiera te drugie i... wychodzi na ulicę. Zgłoszenie
Napisano 19 Listopad 201213 l comment_24504 Czym różni się chirurg od anestezjologa? Na fartuchu chirurga są plamy z krwi, a anestezjologa z kawy Zgłoszenie
Napisano 19 Listopad 201213 l comment_24507 Co to jest podwójnie ślepa próba? Dwóch chirurgów przy EKG ; ) Zgłoszenie
Napisano 30 Listopad 201213 l comment_24666 Co to jest podwójnie ślepa próba? Dwóch chirurgów przy EKG ; ) a podwójna próba ślepa z randomizacją jest jak im pomaga ginekolog Zgłoszenie
Napisano 18 Wrzesień 201312 l comment_27863 Super kawały wypadało by dodać również coś od siebie Panie doktorze, cierpię na dziwną przypadłość. Ciągle puszczam bąki. Na moje szczęście są one bezgłośne i bezwonne. O, nawet jak tu teraz stoję to puściłam ich z 8 i nic nie czuć. Lekarz popatrzył, pokrzywił się, podrapał za uchem, wypisał receptę i zaprosił na konsultację za tydzień. Tydzień później baba wpada z pretensjami: - Gucio warte te pana leki, bąki zrobiły się tak śmierdzące że nie da się wytrzymać! Lekarz na to: - OK, węch przywróciliśmy, teraz zajmijmy się słuchem Zgłoszenie
Napisano 23 Wrzesień 201312 l comment_27925 Jak żegna się okulista?- Do zobaczenia.A laryngolog?- Do usłyszenia.A ginekolog?- Jeszcze do pani zajrzę. ;D Zgłoszenie
Napisano 7 Październik 201312 l comment_28065 - Panie doktorze - żali się młody, przystojny, świetnie zbudowany gość - Mam już wszystko, co normalnemu człowiekowi jest potrzebne do życia. Zbudowałem piękny dom, mam kochającą żonę, trójkę dzieci, dobrze prosperującą firmę i kupę kasy. Jedno, czego mi brakuje, to silne emocje. Potrzebuję ciągle dużej dawki adrenaliny, bo nie mogę normalnie funkcjonować. Próbowałem już i skoków spadochronowych, i nurkowania w głębinach i nawet wybrałem się samotnie do dżungli. Wszystko za mało. - Niech pan znajdzie sobie kochankę - proponuje lekarz. - Mam już trzy kochanki. - No to niech pan o nich powie żonie. Zgłoszenie