Napisano 2 Grudzień 201312 l comment_28506 Lejek czy nie, sprawa tego kto slucha. Ja osobiscie lubie z lejkiem, bo lepiej wyglada ale zebym go dziennie uzywala to przesada. Kolega do dzisiaj jednostronnego uzywa i zadowolony. Wiec uwazam kazdemu samemu pozostawione. Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 201312 l comment_28508 na drugim roku używasz słuchawek lek.? wow Co do lejka bywa przydatny przy osłuchiwaniu serca. Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 201312 l comment_28511 Bez tez idzie ale pewnie ze lepiej sie z lejkiem slyszy, przynajmniej ja tak uwazam. Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 201312 l comment_28513 Kaamil, może po reformie na drugim roku jest już propedeutyka interny? W stetoskopie i tak najważniejszy jest kolorek. Ja mam zielony i niebieski : ) Zgłoszenie
Napisano 2 Grudzień 201312 l comment_28518 Ja fioletowy i wygląd był główną motywacją do zakupu Zgłoszenie
Napisano 3 Grudzień 201312 l comment_28522 ja też mam fioletowy a co do propedeutyki - we Wrocławiu nie ma tego przedmiotu na 2 roku i coś mi się wydaje, że go w ogóle nie będzie, ale kto wie. Może na kole naukowym? Zgłoszenie