Napisano 7 Październik 201114 l comment_3886 Potrzeba tu odrobiny spamerskich tematów żeby rozruszać to forum Zasada jest banalnie prosta - wrzucamy tytuł i wykonawcę utworu, który akurat leci nam w słuchawkach. Można dorzucić jakieś dodatkowe informacje, mile widziany jest też link do np. YouTube czy inny tego typu. Zaczynam - obecnie Opeth - Hours of Wealth.http://www.youtube.com/watch?v=xAUwCQdOurA Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 201114 l comment_3903 Rise agains - everchanging (wersja akustyczna) Zgłoszenie
Napisano 8 Październik 201114 l comment_3930 Rise agains - everchanging (wersja akustyczna) O, Hide, założyciel forum kiedyś nagrał tego cover ;> Ja sprawdzam płytę zespołu mojego kolegi - (sorry za wersję) Zgłoszenie
Napisano 15 Październik 201114 l comment_4174 Godzia - niezly klimat ;] Coldplay - Fix you Zgłoszenie
Napisano 17 Październik 201114 l comment_4257 Godzia - niezly klimat ;] 2Pac - California love co prawda nie słucham codziennie tego typu muzyki, ale akurat ten kawałek uwielbiam Zgłoszenie
Napisano 20 Październik 201114 l comment_4336 Kid Cudi - Erase Me, jedyny jego kawałek, jaki lubię A to coś pod postem, doskonale pokazuje czego słuchałam jakieś 10 minut temu. Zgłoszenie