Napisano 25 Wrzesień 201213 l comment_23830 Doczepię się do pytania. Korzystał ktoś z "Ćwiczenia z elektrokardiografii" Dąbrowska, Dąbrowski, Bodzoń? Warte świeczki na trzeci rok? Zgłoszenie
Napisano 26 Wrzesień 201213 l comment_23850 a to my będziemy mieli już EKG na 3 roku? a na którym to przedmiocie? Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23853 POLECAM RĘKAMI I NOGAMI skrypcik ćwiczeniowy: Elektrokardiografia dla lekarza praktyka. Pomaga rzecz zrozumieć i wyćwiczyć. Ja mam ksero (dwa egzemplarze, więc jak ktoś chce, to chętnie sprzedam jeden)... Zgłoszenie
Napisano 27 Wrzesień 201213 l comment_23867 a to my będziemy mieli już EKG na 3 roku? a na którym to przedmiocie? no tak na internie uczą podstaw ekg - typu rytm wiodący, oś, najważniejsze arytmie, zawał i niedokrwienie, bloki, ale nacisku przynajmniej u nas na to dużego na 3 roku nie było. POLECAM RĘKAMI I NOGAMI skrypcik ćwiczeniowy: Elektrokardiografia dla lekarza praktyka. Pomaga rzecz zrozumieć i wyćwiczyć. Ja mam ksero (dwa egzemplarze, więc jak ktoś chce, to chętnie sprzedam jeden)... polemizował bym chyba Zgłoszenie
Napisano 29 Wrzesień 201213 l comment_23887 a to my będziemy mieli już EKG na 3 roku? a na którym to przedmiocie? pierwszy blok na patofizjologii to EKG. Zgłoszenie