Napisano 13 Listopad 201114 l comment_4791 Hej, potrzebuje sobie kupić nowy fartuch, albo cały komplet. Polecicie jakiś sklep z dobrym asortymentem? We Wrocławiu był super lumpex medyczny na piastowskiej bodajże, ale niestety nie widziałem żeby dalej dzialał. Dzięki! Zgłoszenie
Napisano 14 Listopad 201114 l comment_4796 Na Grabiszyńskiej, przed wiaduktem jak jedziesz od centrum po prawej stronie Zgłoszenie
Napisano 14 Listopad 201114 l comment_4798 Kiedyś tam byłem, ale drogo pamiętam. Dalej takie ceny Nina? Zgłoszenie
Napisano 14 Listopad 201114 l comment_4800 uniformix.pl Ceny powiedzmy że rozsądne ale za to jakość świetna i wszystkie kolory jakie tylko sobie wymarzysz Zgłoszenie
Napisano 15 Listopad 201114 l comment_4811 no tak stówkę z groszem trzeba dać. Fajnie, bo można przymierzyć. Kupiłam już 2x przez neta i są w sumie do wyrzucenia, bo rozmiar nijak się miał do tabel. Zgłoszenie
Napisano 21 Listopad 201114 l comment_4942 Moim zdaniem ta strona jest ok - bellev.pl Ja jestem zadowolony. Zgłoszenie
Napisano 22 Listopad 201114 l comment_4952 Lumpeksy z używaną odzieżą roboczą, najlepiej z Niemiec/Holandii są the best. Możecie się śmiać, ale nigdzie nie dostaniecie prawie nowego fartucha/spodni w dowolnym rozmiarze za 10-15 zł/sztuka. Ja znam jeden, niestety nie we Wrocławiu. Ale jakby ktoś się wybierał do Gorzowa, mogę dać namiary. Zgłoszenie
Napisano 22 Listopad 201114 l comment_4957 vebus zgadza się! meomartino, kilka dni temu tamtędy przejeżdzałem i lumpex jest otwarty a w drzwiach nawet stoi manekin z fartuchem Dla zainteresowanych - ul. Piastowska odchodzi delikatnie na prawdo od pasażu grunwaldzkiego idąc od strony uczelni - sklep jest blisko skrzyżowania z ul. Sienkiewicza, po prawej stronie. Zgłoszenie
Napisano 26 Luty 201412 l comment_29057 Cześć! Odświeżę temat Możecie polecić mi sklep internetowy, w którym kupię spodnie z dłuższymi nogawkami niż standardowo? Najlepiej w komplecie. Zamówiłam sobie w zeszłym roku komplet, który miał być moim rozmiarem, ale spodnie sięgają mi nad kostki, są ciut za szerokie i bluza też mogłaby być węższa. I tak go noszę, ale już mam niespieralnie kropeczki od krwi na bluzie, więc to dobra okazja, by kupić "ładniejszy" komplet I wolałabym, żeby tym razem był dobrze dopasowany (i tym razem nie biały:D). Problem w tym, że jestem wysoka i szczupła. Zgłoszenie
Napisano 27 Luty 201412 l comment_29059 Hmm ja kupowalem na uniformix.pl wiec moge polecic ale nie wiem jak tam dlugosci nogawek itp. Jezeli jestes z okolic Krakowa to mozesz jechac I przymierzyc. Kolezanka ktora ma podobny problem zamawia komplety ze stanow, tam podobno o wiele latwiej znalesc komplety z dlugimi nogawkami. Zgłoszenie