Napisano 23 Luty 201313 l Autor comment_26098 Sanata to mi odpowiedź na to samo pytanie jak studia? jak "powodziło" Ci się w LO? byłeś wyróżniającym się uczniem? Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26099 Tak studiuje lekarski Idzie mi raczej dobrze , nie siedzę 24/7 w książkach - mam czas na odpoczynek i pasje W liceum raczej dobrze mi szło , ale nie mi to oceniać Kiedyś na przedstawiciela brali głownie farmaceutów teraz złagodzili wymagania Zarobki są na ogól prowizyjne wiec zalezą od skuteczności No i cały dzień w służbowym samochodzie i poczekalniach Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l Autor comment_26100 hypersonic a już od małego chciałeś być "lekarzem?" brałeś pod uwagę inny kierunek niż lekarski? a specjalizacje jaką chcesz obrać? Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26101 Sanata to mi odpowiedź na to samo pytanie jak studia? jak "powodziło" Ci się w LO? byłeś wyróżniającym się uczniem? BYŁAM. Lol Jeśli oceny o czymś świadczą, to miałam przez 2 lata średnią o 0,02 za niską na pasek, a w maturalnej pasek. Ale nie ma to większego znaczenia, bo nie musisz być piątkowym uczniem, żeby iść na lekarski. Na studiach nie uczę się non stop, oceny mam przeciętne, jestem pod tym względem zdecydowanie gdzieś na środku krzywej Gaussa. Ale nadal nie ma to większego znaczenia. Tym bardziej, że teraz jest nowy program studiów, to nauki jest więcej naraz. Ja nie chciałam być lekarzem od dziecka, tylko wymyśliłam to sobie, jako ambitną ścieżkę kariery po biolchemie, bo zawsze miałam dobre oceny, więc uznałam, że to zaspokoi moje ambicje i głód wiedzy. Zaspokoiło po wsze czasy, aż za bardzo. Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l Autor comment_26102 Sanatana a specjalizacja jaka Ci się "marzy"? Zgłoszenie
Napisano 23 Luty 201313 l comment_26104 Od małego chciałem być nanorobotykiem , inżynierem uzbrojenia albo żołnierzem zawodowym wojsk powietrzno-szturmowych bądź też lekarzem Tak pod koniec gimnazjum zdecydowałem się na lekarski Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26108 Sanatana a specjalizacja jaka Ci się "marzy"? co się marzy, a co wyjdzie w rzeczywistości to 2 różne sprawy Na razie jest mi łatwiej powiedzieć, jakiej specjalizacji nie chcę, bo jest ich tyle do wyboru, że trudno zdecydować się tak po prostu na jedną od samego początku. Chociaż znam takich ludzi, ale ich nie rozumiem i wydaje mi się, że dopóki nie są dziećmi profesorów, to mało prawdopodobne, żeby skończyli w jakiejś wymyślonej sobie jeszcze w liceum specce. Powiedz lepiej, czemu ma służyć ten szczegółowy wywiad? Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26110 Sanatana a specjalizacja jaka Ci się "marzy"? a Ty teraz kandydujesz na lekarski? ;> Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26112 Sanatana a specjalizacja jaka Ci się "marzy"? a Ty teraz kandydujesz na lekarski? ;> raczej nie, skoro ma jak byk napisane, że w 2015 dopiero zacznie studia Czyli jest w 1 klasie LO. Zgłoszenie