Napisano 26 Styczeń 201214 l comment_20176 Poza tym... w przyszłości będąc lekarzem, kto używa lipy? np. wiekszość znanych mi kardiologow ^^ Zgłoszenie
Napisano 26 Styczeń 201214 l comment_20180 Poza tym... w przyszłości będąc lekarzem, kto używa lipy? np. wiekszość znanych mi kardiologow ^^ mi również i słyszą wszystko lepiej niż nie jeden lekarz nawet z elektronicznym niewiadomo czym. Zgłoszenie
Napisano 26 Sierpień 201213 l comment_23384 cóż, wychodzi więc na to, że ile osób, tyle opinii. Sama chciałam sobie kupić Litmanna, ale po przeczytaniu tego tematu zdecydowanie jestem w kropce. Zgłoszenie
Napisano 27 Sierpień 201213 l comment_23391 Ja kupiłem classic II SE , jaki jest okaże się od października Zgłoszenie
Napisano 29 Sierpień 201213 l comment_23428 też chciałam kupic ten model, littmann ma tę przewagę nad tańszymi stetoskopami, że ma wielką gamę kolorów, a jak mam już go uzywać przez okres studiów, to niech chociaż będzie ładny (baba - mode on) Zgłoszenie
Napisano 29 Sierpień 201213 l comment_23431 rytualny ważki temat studentów medycyny przed III rokiem A JAKI STETOSKOP??? Odpowiedź może być tylko jedna: bylejaki. Najważniejszy i tak jest kolor i miękkie oliwki. Kupcie sobie Littmanna, standardowy wybór, bez bólu głowy, posłuszy na długie lata. I co najważniejsze: ma szeroki wybór kolorów. Ale UWAGA!!! Nie ma typowego CZERWONEGO! Ja chciałem sobie kupić czerwony, niby taki "kardiologiczny", ale nie mają. Zamówiłem burgund.. i jest taki sobie. Teraz kupiłbym Black Edition - cały czarny. Fajnie kontrastuje z białym fartuchem, a oprócz tego widziałem go w którymś odcinku Dr Housea, na ramionach dra Tauba Nie polecam też tych z "miedzi" i "mosiądzu" - wyglądają jak kupa. Rainbow też jest tylko ładny na zdjęciach w necie, a na żywo dużo traci. W sumie chłopakowi sugerowałbym Black Edition albo klasyczny czarny. Dziewczynę widziałbym w pomarańczowym albo malinowym. Albo w paczce przyjaciół kupcie kilka kolorów w jednej cenie i potem się wymieniajcie! Niech nie zamęczy Was nuda! Czerpcie radość życia garściami! Polecam poszukać dobrej ceny, bo są dość duże rozpiętości. Ja w tamtym roku kupiłem za 249 zł.. a moja koleżanka za 300 zł Niektórzy sprzedawcy oferują także grawerowanie! Można sobie na głowicy wygrawerować jakiś banał, komunał czy inną tak zwaną "złotą myśl" typu: "anatomia jest królową nauk", "mikrobiologia jest nauczycielką życia", "per aspera ad rectum", "veni, vidi, vici", "wszyscy kłamią" itd. Zgłoszenie
Napisano 29 Sierpień 201213 l comment_23434 Masz rację rainbow traci wiele przy obejrzeniu go na żywo Myślałem nad pomarańczem ale też na zdjęciach ładny a na żywo straszny Wybrałem Ceil blue Zgłoszenie
Napisano 30 Sierpień 201213 l comment_23458 Jaka szkoda, ja miałam zamiar kupić sobie fioletowy, ale jak zobaczyłam Rainbow, to zmieniłam zdanie, a teraz mi mówicie, że nie jest jednak taki fajny jak na zdjęciach... Szkoda :< Cały czarny też mi się spodobał. Wygląda na to, że lepiej kupić w sklepie, na żywo. Znacie jakieś porządne sklepy we Wrocławiu? "Per aspera ad rectum" - najs, nie znałam tej wariacji Zgłoszenie
Napisano 30 Sierpień 201213 l comment_23462 Jest sklep z artykułami medycznymi na skrzyżowaniu Sienkiewicza i Wyszyńskiego. Nie wiem czy akurat mają jakiś duży wybór stetoskopów ale sprawdzić można. /Ja dostałem stetoskop od jakiejś firmy farmaceutycznej. MedTech. Jest ładny i wydaje mi się że ładnie słychać. Zobaczymy czy za jakiś czas też tak będę uważał Zgłoszenie
Napisano 31 Sierpień 201213 l comment_23482 Osobiście na praktykach śmigam z Riesterem tristar duplex z czema głowicami Ostatnio w oko wpadły mi stetoskopy z podwójnym przewodem słuchawkowym. Są one może cięższe od tych z pojedynczym ale tony,szmery i puki są imo mocniejsze i wyraźniejsze. Zgłoszenie