Napisano 25 Październik 201114 l comment_4455 Książka napisana przez pracowników wrocławskiej Katedry Neurologii "Kompendium Neurologii" pod red. prof. Podemskiego. Mała, kolorowa, fajna. Do egzaminu u nas spokojnie wystarczyła. Rozmiar wręcz zachęca do czytania. Jest też jej większe wydanie. Zgłoszenie
Napisano 30 Październik 201114 l comment_4530 ja polacam crash course z neuro- świetny i do powtórki, i przed zajęciami. Jako podstawa:) Zgłoszenie
Napisano 4 Listopad 201114 l comment_4679 Książka napisana przez pracowników wrocławskiej Katedry Neurologii "Kompendium Neurologii" pod red. prof. Podemskiego. Mała, kolorowa, fajna. Do egzaminu u nas spokojnie wystarczyła. Rozmiar wręcz zachęca do czytania. Jest też jej większe wydanie. na naszej uczelni biblia neurologiczna. Dobra ksiazka. Zgłoszenie
Napisano 5 Listopad 201114 l comment_4682 Messer, w końcu to nasz profesor napisał ale fakt, dobra jest. Lubiłam się z niej uczyć. Zgłoszenie
Napisano 22 Listopad 201213 l comment_24566 Siemka! A co polecacie do zgłebiania tajników neurologii? Mam Podemskiego, faktycznie fajnie sie czyta, ale jest dobry jako kompendium jak sama nazwa wskazuje a nie do poszerzania/zagłebiania się w neurologie. Zgłoszenie
Napisano 22 Listopad 201213 l comment_24567 Neurologia meritta Niektórzy chwalą to: http://medbook.com.pl/ksiazka/pokaz/id/5788/tytul/neurologia-i-neurochirurgia-lindsay-bone-kozubski-elsevier-urban-&-partner Zgłoszenie
Napisano 23 Listopad 201213 l comment_24581 Ja bym polecił ze swojej strony mała triadę, która u mnie jest niezbędna (właśnie zresztą mam blok z neuro) "Neurologia" Mumenthaler + "Diagnostyka chorób układu nerwowego" Hermana + Prometeusz t.3. Starczy myślę dla każdego Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26105 Dawno mnie tu nie bylo... Pozwolicie ze odswieze temat. Korzystał ktoś z Prusińskiego lub Kozubskiego? Mumenthalera któraś osoba juz mi polecala tylko ze nigdzie nie można go dostac;/ Poszukuje ksiazki gdzie beda fajnie i w prostu sposob wyjasnione przyczyny i objawy zaburzen neurologicznych Zgłoszenie