Napisano 24 Luty 201313 l comment_26133 No nic, tylko się pochlastać. Ale uważnie- wszak narządów nam trzeba. Kot, po co w ogóle poszedłeś na te studia, skoro to taka katorga? Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l Autor comment_26134 Spokojnie Przecież nigdzie nie powiedziałem, że wybieram się na medycynę. Po prostu chciałem usłyszeć opinie tych którzy ten "wybór" mają za sobą, i są obeznani w tym temacie. Na razie pozostaje mi po prostu nauka a później to się "zobaczy". Byłem też ciekaw co po tym "Bio-Chemie" jest wartościowego oprócz Stomy, Med i Farmacji. Ale jak widzę wielu wyborów nie ma. berbelek to mam rozumieć, że żałujesz swojego wyboru? A reszta; wybralibyście co innego, gdybyście mogli zacząć "jeszcze raz" i LO przeżyć raz jeszcze? Ostatnio też wyczytałem, że "technik - farmaceuta" to zawód który ma powoli wymierać, i nie ma kto ich przyjmować na staż - to prawda czy kolejny internetowy kit? Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26135 Ja żałuję. Inni jeszcze pożałują. Ja bym inaczej wybrał klasę profilową w LO. Niestety, jest to chore, że o swojej przyszłości decydujesz, kiedy gówno wiesz, zarówno o sobie jak i o świecie. Ale taki trend na specjalizacje, zawężanie, już od najmłodszych lat, od przedszkola już się ludzie ścigają. A będąc w bio-chemie, nagle spostrzegłem tak jak ty teraz, że za dużo możliwości to nie ma Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l Autor comment_26136 No tak, ale w końcu chyba cieszyłeś się jak dostałeś się na lekarski. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26137 Kto by się nie cieszył. Dostać się na medycyną, taki PRESTYŻOWY KERUNEK? Dołączyć do takiej ELYTY? Niestety ludzie, a szczególnie młodzi są głupi. Ja tu wyjątkiem nie jestem. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26138 Jak się nie podoba, zawsze można zrezygnować. Więcej miejsca dla mnie. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26139 To sama zrezygnuj. Znasz kogoś kto sam zrezygnował? Ja nie. Z medycyny się nie rezygnuje, dlatego już zawczasu ostrzegam, bo jak już się dostanie to będzie za późno. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26140 oka ja słowem nie wspomniałem o tym. O co ci chodzi? Zawód lekarza ma swoje dobre i złe strony. Gdybym je znał wcześniej to pewnie szukałbym czegoś innego. Być może zdecydowałbym się na medycynę drugi raz. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26141 To sama zrezygnuj. Znasz kogoś kto sam zrezygnował? Ja nie. Z medycyny się nie rezygnuje, dlatego już zawczasu ostrzegam, bo jak już się dostanie to będzie za późno. Ja znam ... kilkanaście osób zrezygnowało w Katowicach, Krakowie i tu u nas w Bydgoszczy. Zgłoszenie
Napisano 24 Luty 201313 l comment_26142 Zrezygnowały, bo nie dawały rady, czy stwierdziły, że ten syf nie dla nich? Zgłoszenie