Napisano 11 Czerwiec 201312 l comment_27242 . Nie wierzę, że można zacząc bazgrać, skoro wcześniej pisało się estetycznie. Mam kilka takich znajomych osób, które zawsze będą ładnie pisać, jestem tego pewna Jak się zacznie praca, to się szybciutko zmieni.... Zgłoszenie
Napisano 19 Czerwiec 201312 l Autor comment_27294 Ja tam mam pismo bardzo piękne, niestety niewyraźne jak job twaju mać. I miałem w rzyci że ktoś nie potrafi mnie rozczytać dopóty, dopóki sam nie trafołem na karty chorób i inną dokumentację, której za diabła nie szło rozczytać. Dlatego od tamtej pory gdy piszę dla kogoś, zawsze staram się kreślić nieco bardziej okrągłe literki, co niestety w niektórych przypadkach nie skutkuje a i mi czasu zabiera bardzo dużo. Zgłoszenie
Napisano 26 Maj 20178 l comment_34474 Mam dwie natury, jak dr Jekyll i mr Hyde. Gdy chcę komuś zrobić prezent albo złożyć życzenia, to kaligrafia to pestka. Ale gdy w pracy wypisuję recepty czy wypełniam formularze, to sam się łapię za głowę, a mój podpis (który składam min. dziesięciokrotnie na każdym wypisie, a ich w tygodniu jest łącznie ok. 40) to bazgroł totalny i zawsze inny. Śmieję się, że jest nie do podrobienia... Dlatego bardzo dużo korzystam z naklejek z danymi pacjentów, wypełniam w komputerze i drukuję skierowania, a recepty często wypisuję z użyciem pieczątek... Zgłoszenie